Just Something Special
Ostoskorisi on tyhjä

Yritystieto

Etusivu Yritystieto

Olemme suomalainen perheyritys, joka tuottaa monipuolisia ratkaisuja AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.  Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja uusinta tekniikkaa.  Työntekijämme ovat meille ylpeytemme aihe, ja haluamme panostaa jatkuvasti henkilöstömme koulutukseen ja hyvinvointiin.

Asiakkaamme ovat meille kumppaneita yhteisellä matkalla ja teemme parhaamme jokaisessa projektissa, jotta lopputulos vastaa odotuksia – tai jopa ylittää ne!

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan AV-suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa asiakkaitamme luomaan parhaat mahdolliset ratkaisut vaativiinkin tiloihin, ja oma maahantuontimme takaa sen, että käytössämme on uusinta teknologiaa edustavat, laadukkaat tuotteet kustannustehokkaaseen hintaan.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ja laadukkaita ratkaisuja, olemme koonneet ympärillemme parhaat yhteistyökumppanit sekä jälleenmyyjät. Yrityksiä, jotka jakavat kanssamme saman intohimon innovatiivisina edelläkävijöinä sekä uniikkeja ratkaisuja toteuttavina ammattilaisina alati muuttuvassa maailmassa.